tel. 03/669.88.15

Na een spannende wedstrijd worden de punten evenredig verdeeld.
Afgaande op deze match weten we dat er betere tijden gaan aanbreken !

Woordje van onze coach:

De wedstijd gaat slecht van start voor LSK.  De eerste doelpoging van Poppel zorgt al snel voor een achterstand.

Loenhout kan zich herstellen van deze achterstand en Kai Goormachtig maakt daarop verdiend gelijk.

De gelijkmaker is van korte duur want 2 uitbraken van Poppel zorgen voor 1-3 na goed 20 minuten.

Achtervolgen is de boodschap en voor de rust kunnen we de aansluitingstreffer niet meer scoren.

Een zuivere strafschop werd net voor de rust niet gefloten en zorgt ervoor dat we de tweede helft risico’s moeten nemen.

Al snel na de rust scoort Jens Smet de 2-3 waardoor heel de ploeg stevig is blijven doorgaan om de achterstand goed te maken.

De kansen volgden zich snel op maar scoren lukt even niet tot in minuut 80.

Jonas Vermeiren kopt de verdiende 3-3 binnen en daarna krijgen we nog verschillende goede kansen op de overwinning.

De manier waarop we deze match terug in handen pakken na de rust was knap en vooral jammer dat we de vele kansen in het slot niet meer konden afwerken.