Onbekend

Verslag van trainer Erik:

De wedstrijd begon met veel balbezit voor ons en een afwachtende tegenstrever.

Aanvankelijk vonden we weinig openingen in de betonnen muur van Turnhout.

De 0-1 kwam via Jan Jochems een beetje uit de lucht vallen en zou het vervolg van de match gemakkelijker moeten gemaakt hebben.

Dit was buiten Turnhout gerekend want 2 vermijdbare doelpunten zorgde voor een 2-1 tussenstand na 30 minuten.

Net voor de rust scoren we de gelijkmaker via Niels Ribbens en was alles te herdoen in de tweede helft.

In een dolle 10 minuten na de rust lopen we dan uit tot 2-5 via Niels Ribbens, Reno Bruynseels en Jens Smet.

Uiteraard is dan de match gespeeld en hebben we de tweede helft een beter Loenhout gezien.

In minuut 75 scoren we dan nog de 2-6 via Voca.

Op basis van de tweede helft een verdiende overwinning en een collectief goeie prestatie, inclusief goeie invalbeurten van Menno, Dario en Kai.

LSK is na de recente 12 op 12 duidelijk aan een opmars bezig én zal leider KFC Meer komend week warm ontvangen!

De mening van de trainer tot nu toe:

Loenhout heeft dit seizoen een schitterende voorbereiding gehad.

In de competitie kenden we een mindere start, niet volgens het geleverde spel, maar wel volgens de punten.

We hebben een periode gehad dat we moeilijker de weg naar de netten vonden en dit ging in het begin gepaard met puntenverlies.

Over ons geleverd spel moet ik in grote lijnen tevreden zijn.

Ook niet vergeten dat we niet gespaard zijn gebleven van kwetsuren.  Ik denk dat we echt wel kunnen spreken van tegenslag, 3 mensen out met kruisbanden, 1 armbreuk, …

Ondertussen hebben we een deel van onze achterstand in 't klassement kunnen wegwerken en mogen we weer verder mee naar boven kijken.

De kwartfinale van de Beker van Antwerpen is een leuk extraatje tegen de buren uit Sint-Job.