29 september 2019 15:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Loenhout SK

In de provincie Antwerpen werd onze wedstrijd van gisteren uitgeroepen tot "Dé klapper van de week".
Het "Loenhouts kwartiertje" (of onze Loenhoutse remontada) is nu ook wijd en zijd bekend 😍🔴⚪️👍🍻😉

SK Rapid Leest - Loenhout SK

Er werd aan beide kanten terecht uitgekeken naar deze wedstrijd: de twee ploegen stonden immers samen met Mariekerke en Walem op de eerste plaats in het klassement.

Het ruim opgekomen publiek zag een erg aantrekkelijke partij waarin Rapid even voor het half uur scoorde via Thomas Stevens en Pieter Verbruggen: 2 - 0.

Even later werkte verdediger Gert Michiels echter een hoekschop van bezoeker Jess Daas in eigen doel, en nadat Loenhoutenaar Wies Vermeiren, ook op aangeven van Jess Daas, de gelijkmaker scoorde, werd deze 2 - 2 ook de ruststand.

De tweede helft begon goed voor een sterk spelend Rapid, en nadat opnieuw Thomas Stevens de 3 - 2 maakte, zette Pieter Verbruggen de schijnbaar veilige 4 - 2 in de notaboekjes.

Maar vooral de laatste vijftien minuten werden een "Loenhouts Kwartiertje" want de ploeg stak een stevig en efficiënt tandje bij: Thomas Aertsen maakte er 4 - 3 van en klasbak Thijs Schrauwen zorgde voor de gelijkmaker: 4 - 4.

Mede onder zijn impuls verhoogde LSK de druk nog verder en dat bleef zo tot in de laatste minuut, toen Giovanni Geladi de kers op de taart zette met de 4 - 5.

Met deze mooie en niet onverdiende driepunter blijft Loenhout mee op kop. Het neemt het volgende zaterdagavond in eigen huis op tegen KFC Brasschaat, dat alvast gewaarschuwd is. Rapid maakt zondag de zware verplaatsing naar co-leider Mariekerke.

Met negen goals en een mooi scoreverloop kregen de supporters in elk geval waar voor hun geld in deze "Klapper", die door scheidsrechter Dimitri Heylen gekruid werd met zes gele kaarten, waaronder twee voor de bezoekers.