30 juli 2016 18:30

Accommodatie

Onbekend

Beker van Antwerpen: Zat. 30 juli 18u30 KFC LINT - LOENHOUT SK 3 - 4

Eerste helft begon goed en evenwichtig. Na een half uur zakten we terug en kreeg Lint een paar kansen. Lint scoorde dan 2 keer op 8 min tijd. Wij reageren en maken al snel 2-1 via Geert Verreet. Na de rust was de wedstrijd helemaal voor ons, veel druk en we scoren al snel de 2-2, opnieuw via Geert. Op counter komt dan toch de 3-2, maar daarna zakte Lint helemaal weg en maakten we nog 3-3 en 3-4 via Niels Mertens en Jef Van Aken. De score had misschien nog hoger kunnen oplopen. Goeie en attractieve voorbereidingswedstrijd!